Sök i resultat
Antal träffar 7
NA005-000-
Vinterkänga Barents S3
BARENTS
 
Barents är en vinterfodrad läderkänga. Den är utrustad med komposithätta och APT plate spikskydd vilket är superlätt och helt metallfritt. Greppsäker slitsula.
Läst: Extra bred
Storlek: 36-47
Art nr: NA005-000
S3 C1
80128-01-
Vinterkänga Terranova
TERRANOVA
 
Dubbelfodrad vinterkänga av högkvalitativt läder med både snörning och dragkedja. Den håller värmen ner till 20 minusgrader. Den är utrustad med komposithätta och textilspikskydd, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Varken tåhättan eller spikskyddet kyler vid låga temperaturer. Den har en vibramsula av gummi som gör skon mycket komfortabel ohc ger ett utmärkt grepp. Tester har visat att vibramsulan behåller sina egenskaper också vid låga temperaturer.
Skyddsklass: S3 CI
Läst:Bred
Storlek: 38-47
Art nr: 80128-01
JJN12-
Känga med isdubb
KÄNGA MED DUBB JJN12
 
Thinsulate fodrad skyddskänga. Kängan har en unik sula där man kan använda den dubbad och odubbad. Detta görs genom ett enkelt handgrepp. Den är utrustad med komposithätta och textilspikskydd, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Varken tåhättan eller spikskyddet kyler vid låga temperaturer. Skyddsklass: S3 CI
 
Läst: Bred
Storlek: 38-47
Art nr: JJN12
JJN07-
Vinterstövel thinsulate fodrad
VINTERSTÖVEL JJN07
 
Thinsulate fodrad vinterstövel. Högkvalitativt läder med dragkedja. Är utrustad med komposittåhätta och textilspikskydd, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Varken tåhättan eller spikskyddet kyler vid låga temperaturer. Den har en vibramsula av gummi som gör skon mycket komfortabel och ger ett utmärkt grepp. Tester har visat att vibramsulan behåller sina egenskaper också vid låga temperaturer. Skyddsklass: S3CI
 
Läst: Bred
Storlek: 38-47
Art nr: JJN07
80169-00-
Känga Empire
EMPIRE
 
Vinterfodrad skyddskänga av högkvalitativt läder och insida av det högteknologiska materialet OutDry. OutDry är ett unikt material som gör skon vattentät men håller en jämn temperatur i skon hela dagen. OutDry absorberar fukten i skon och håller foten torr. Kängan är utrustad med komposithätta och textilspikskydd, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Den har en Vibramsula av gummi som gör skon mycket komfortabel och ger ett utmärkt grepp. Tester har visat att Vibramsulan behåller sina egenskaper också vid låga temperaturer.
Skyddsklass: S3 CI WR
Läst: Bred
Storlek: 38-47
Art nr: 80169-00
13510-000-
Känga Fundinn S3
FUNDINN
 
Vinterfodrad känga med snörning och dragkedja. Dubbelfodrad med både pilé och Thinsulate®. Både läder och sula håller sin styrka flexibilitet även vid mycket låga temperaturer. Den är utrustad med komposithätta och textilsikskydd APT, vilket är superlätt, flexibelt och helt metallfritt. Kyler ej vid låga temperaturer. Ovandel av italienskt läder av mycket hög kvalitet. Slitsula av flexibel PU/nitril med stabiliserande gelänk för att motverka vridning av foten. Förstärkt tåparti.
Läst: Extra bred
Storlek: 39-47
Art nr: 13510-000
13560-000-
Vinterstövel Herran
HERRAN
 
Vinterfodrad stövel med dragkedja. Dubbelfodrad med både pilé och Thinsulate®. Både läder och sula håller sin styrka flexibilitet även vid mycket låga temperaturer. Den är utrustad med komposithätta och textilsikskydd APT, vilket är superlätt, flexibelt och helt metallfritt. Kyler ej vid låga temperaturer. Ovandel av italienskt läder av mycket hög kvalitet. Slitsula av flexibel PU/nitril med stabiliserande gelänk för att motverka vridning av foten. Förstärkt tåparti.
 
Läst: Extra bred
Storlek: 39-47
Art nr: 13560-000
Start > SIKAB > Skor > Skyddskor > Vinterskor
Annonser
0 Produkter