Sök i resultat
Antal träffar 7
640890
Sko Puma Aviat
Sandal  med enastående design och komfort från PUMA®.
Ovandel av mjuk narvläder.  Fukttransporterande insida. Stålhätta samt textilspikskydd FAP.   Anatomisk illäggssula  som hjälper till att hålla foten sval och torr. Det mjuka PU materialet i illäggssulan ger utmärkt dämpning.Mellansula av speciell PU som innehåller mängder av små bubblor  som ger en optimal stötdämpning och mycket låg vikt. Slitsula av halksäker PU med inslag av advanced CELL  vilket ger utmärkt stötdämpning och stabilitet för foten.  Den säkerställer och utmärkt grepp både på torrt och vått underlag.
Storlek: 38-47
Skyddsklass: S1P ESD SRC
Art nr: 640890
716201-
Sandal Shark
SHARK ESD
 
Exlusiv sportig skyddssandal med enastående comfort och modern design. Med det geniala snörningssystemet BOA® får du många fördelar och vi kan nästan garantera att du kommer at äska det. Ovandel av microfiber micromesh. Fukttransporterande insida behandlad med CLEANFEET®.  Sandalen är utrustad med stabiliserande gelänk för att undvika snedvridnbing av foten. Mellansula av EVA som ger en utmärkt stötdämpning och slitsula av gummi för bästa grepp. Sandalen är utrustad med aluminiumhätta och spikskydd av komposit. Iläggssula av EVA med CLEANFEET® för att undvika dålig lukt.
 
Läst: Bred
Storlek: 37-47
Art nr: 716201
 
 
NA012-000-
Sandal Persian SRC
PERSIAN
 
Persian är en lädersandal med insida av andasmaterial. Den är utrustad med komposithätta och ATP plate spikskydd vilket är superlätt och helt metallfritt. Greppsäker slitsula.
Läst: Extra bred
Storlek: 36-47
Art nr: NA012-000  
S1P   
20110-000-
Sandal van Gogh
VAN GOGH
 
Slitstark mycket lätt skyddskänga av narvläder med gummiförstärkt tåparti. Insida beklädd med ett slitstarkt mycket komfortabelt material som transporterar bort fukt från foten. Komposithätta och textilspikskydd ATP, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Ilägssula AIR av materialet EVA som garanterar en god stabilitet och komfort för foten. Slitsula av PU/TPU. Mjuk PU för bästa stötdämpning och TPU för bra grepp och hög slitstyrka.
Läst: Extra bred
Storlek: 39-47
Art nr: 20110-000

 
78490-000-
Sandal Davenport

DAVENPORT

 

Snygg sandal av narvläder. Insida beklädd med andasmaterialet SANY-DRY, vilket andas och transporterar bort fukt.

Aluminium hätta och textilspikskydd ATP, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Detta gör skon mycket lätt och komfortabel. Iläggssulan Cofra-soft ger foten en skön komfort och absorberar och transporterar bort fukt från foten. Slitsula av PU/TPU. Mjuk PU för bästa stötdämpning och TPU för bra grepp och hög slitstyrka.

 

Läst: Bred

Storlek: 39-47

Art nr: 78490-000

13010-001-
Sandal Vithar
VITHAR
 
Superlätt sandal med allt som krävs för att få bästa möjliga komfort under hela arbetsdagen.
Skon är utrustad med extra bred hätta av komposit, framtagen för att ge bästa utrymme för tårna. Den är också utrustad med textilspikskydd APT, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Ovandel av läder.
Insida av antibakteriellt tyg för att motverka fotsvamp och dålig lukt. Anatomisk iläggssula som garanterar bästa stötdämpning.
Slitsula av PU med bästa grepp och stötdämpning.
Skyddsklass: S1P
Läst: Mycket bred, med rymligt tåparti
Storlek: 36-48
Art nr: 13010-001
81103-03-
Sandal Portorico
PORTORICO
 
Sportig sandal av finaste narvläder med tåhätta och spikskydd av komposit. Insida beklädd med andasmaterial. Sulan är av 2-komponents PU. Oljebeständig, antistatisk och stötdämpande.
Läst: Bred
Storlek: 38-47
Art nr: 81103-03
Start > SIKAB > Skor > Skyddskor > Sandaler
Annonser
0 Produkter