Sök i resultat
Antal träffar 79
Visa per sida102040alla
Sida 1 av 8
1GZELWS1M03-
Sko Gravity Zero
GRAVITY ZERO
 
Ultralätt sportig skyddssko. Ovandel av textil med mycket bra andasfunktion.
Insida beklädd med andas material som ser till att det bibehålls en behaglig temperatur i skon under hela arbetsdagen.
Tåhätta av aluminium och spikskydd av Komposit.
Slitsula av EVA/Vibram gummi för en utmärkt komfort och med mycket bra grepp.
Läst: Normal
Storlek: 38-47
Art nr: 1GZELWS1M03
716107-
Sko Terra Pacer Orange
PACER ORANGE ESD
 
Exlusiv sportig skyddssko med enastående komfort och modern design.Ovandel av microfiber micromesh. Fukttransporterande insida behandlad med CLEANFEET®.Skon är utrustad med stabiliserande gelänk för att undvika snedvridning av foten. Mellansula av EVA som ger en utmärkt stötdämpning och slitsula av gummi för bästa grepp. Skon är utrustad med komposithätta och spikskydd av komposit. Iläggssula av EVA med CLEANFEET® för att undvika dålig lukt.
Läst: Bred
Storlek: 36-48
Art nr: 716107
716109-
Sko Pacer white
PACER WHITE ESD
 
Exlusiv sportig skyddssko med enastående komfort och modern design.Ovandel av microfiber micromesh. Fukttransporterande insida behandlad med CLEANFEET®.Skon är utrustad med stabiliserande gelänk för att undvika snedvridning av foten. Mellansula av EVA som ger en utmärkt stötdämpning och slitsula av gummi för bästa grepp. Skon är utrustad med komposithätta och spikskydd av komposit. Iläggssula av EVA med CLEANFEET® för att undvika dålig lukt.
Läst: Bred
Storlek: 36-48
Art nr: 716109
17150-000-
Sko Ellak
ELLAK
 
Modern lätt skyddssko utformad för att ge dinfötter bästa möjliga stöd och komfort under hela arbetsdagen. Ovandel av nubuck med inslag a textil. Tåparti försett med slitskydd av TPU för att ge skon längre livslängd. Tåhätta av komposit och APT spikskydd av textil, vilket är superlätt och helt flexibelt. Insidan beklädd med andasmaterial. Anatomisk inläggssula - gel plus- garanterar bästa stötdämpning och transporterar bort fukten i skon. Slitsula av mjukt PU/TPU med stabiliserande gelänk för att förhindra vidring av foten. Blandningen av slitsulan garanterar också bästa möjliga grepp. 
Läst: Bred
Storlek: 39-47
Art nr: 17150-000
716201-
Sandal Shark
SHARK ESD
 
Exlusiv sportig skyddssandal med enastående comfort och modern design. Med det geniala snörningssystemet BOA® får du många fördelar och vi kan nästan garantera att du kommer at äska det. Ovandel av microfiber micromesh. Fukttransporterande insida behandlad med CLEANFEET®.  Sandalen är utrustad med stabiliserande gelänk för att undvika snedvridnbing av foten. Mellansula av EVA som ger en utmärkt stötdämpning och slitsula av gummi för bästa grepp. Sandalen är utrustad med aluminiumhätta och spikskydd av komposit. Iläggssula av EVA med CLEANFEET® för att undvika dålig lukt.
 
Läst: Bred
Storlek: 37-47
Art nr: 716201
 
 
716845-
Tofino Black
TOFINO BLACK ESD
 
Skyddssko som kännetecknas av Terras komfort & design. Ovandel av nubuck med inslag av ventilerande mesh.
Reflekterqande inslag för förhäjd synbarhet. Skon är utrustad med stabiliserande gelänk för att undvika snedvridning av foten. Sulan gjord av EVA och gummi.  Skon är utrustad med aluminiumhätta och spikskydd av komposit. Illäggssula av EVA med CLEANFEET för att undvika dålig lukt.
 
Läst: Bred
Storlek: 36-47
Art nr: 716845
 
506105-
VAPOUR
 
Skyddssko som kännetecknas av TERRAS komfort & Design. Ovandel av Nylon. Fukttransporetande insida behandlad med CLEANFEET®. Skon är utrustad med Aluminiumhätta och spikskydd av komposit. Mellansula av stördämpande PU med inslag av gel i hälen. Slitsula av gummi för bästa grepp.
 
Läst: Bred
Storlek: 40-47
Art nr: 506105
 
516005-
Sko Terra Current
CURRENT
 
Skyddssko som kännetecknas av TERRAS komfort & Design. Ovandel av ventilerande mesh och PU. Insida beklädd med andas material som transporterar bort fukt.Skon är utrustad med komposithätta och spikskydd av komposit. Mellansula av stötdämpande PU med inslag av gel i hälen. Slitsula av gummi för bästa grepp. Helt metallfri.
Läst:Bred
Storlek: 40-47
Art nr: 516005

 
826105-
Sko Chyper
CYPHER
 
Denna Moderna sportsko är utrustad med den senaste teknologin. Denna kännetecknas av TERRAS komfort & design. Skon är nubuck med ventilerande tyg. Insida beklädd med fukttransporterande material. Skon är utrustad med aluminiumhätta och spikskydd av komposit. Iläggssula av stötdämpande EVA. Slitstark VIBRAM sula.
 
Läst: Normal
Storlek: 41-47
Art nr: 826105
35070-004-
Sko Field
FIELD
 
Sneakers med aluminiumhätta och textilspikskydd. Perfect step sole- sulan som garanterat ger dig maximal komfort. Sulan är anpassad för att följa fotens naturliga rörelse och ger bästa möjliga Stötdämpning. Ovandel av narvläder. Anatomisk antibakteriell illäggsula som hämmar dålig lukt.
Läst: Bred
Storlek: 39-47
Art nr: 35070-004
Sida 1 av 8
Start > SIKAB > Skor > Skyddskor > Lågskor
Annonser
0 Produkter