Sök i resultat
Antal träffar 9
NA005-000-
Vinterkänga Barents S3
BARENTS
 
Barents är en vinterfodrad läderkänga. Den är utrustad med komposithätta och APT plate spikskydd vilket är superlätt och helt metallfritt. Greppsäker slitsula.
Läst: Extra bred
Storlek: 36-47
Art nr: NA005-000
S3 C1
80128-01-
Vinterkänga Terranova
TERRANOVA
 
Dubbelfodrad vinterkänga av högkvalitativt läder med både snörning och dragkedja. Den håller värmen ner till 20 minusgrader. Den är utrustad med komposithätta och textilspikskydd, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Varken tåhättan eller spikskyddet kyler vid låga temperaturer. Den har en vibramsula av gummi som gör skon mycket komfortabel ohc ger ett utmärkt grepp. Tester har visat att vibramsulan behåller sina egenskaper också vid låga temperaturer.
Skyddsklass: S3 CI
Läst:Bred
Storlek: 38-47
Art nr: 80128-01
80169-00-
Känga Empire
EMPIRE
 
Vinterfodrad skyddskänga av högkvalitativt läder och insida av det högteknologiska materialet OutDry. OutDry är ett unikt material som gör skon vattentät men håller en jämn temperatur i skon hela dagen. OutDry absorberar fukten i skon och håller foten torr. Kängan är utrustad med komposithätta och textilspikskydd, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Den har en Vibramsula av gummi som gör skon mycket komfortabel och ger ett utmärkt grepp. Tester har visat att Vibramsulan behåller sina egenskaper också vid låga temperaturer.
Skyddsklass: S3 CI WR
Läst: Bred
Storlek: 38-47
Art nr: 80169-00
13510-000-
Känga Fundinn S3
FUNDINN
 
Vinterfodrad känga med snörning och dragkedja. Dubbelfodrad med både pilé och Thinsulate®. Både läder och sula håller sin styrka flexibilitet även vid mycket låga temperaturer. Den är utrustad med komposithätta och textilsikskydd APT, vilket är superlätt, flexibelt och helt metallfritt. Kyler ej vid låga temperaturer. Ovandel av italienskt läder av mycket hög kvalitet. Slitsula av flexibel PU/nitril med stabiliserande gelänk för att motverka vridning av foten. Förstärkt tåparti.
Läst: Extra bred
Storlek: 39-47
Art nr: 13510-000
13560-000-
Vinterstövel Herran
HERRAN
 
Vinterfodrad stövel med dragkedja. Dubbelfodrad med både pilé och Thinsulate®. Både läder och sula håller sin styrka flexibilitet även vid mycket låga temperaturer. Den är utrustad med komposithätta och textilsikskydd APT, vilket är superlätt, flexibelt och helt metallfritt. Kyler ej vid låga temperaturer. Ovandel av italienskt läder av mycket hög kvalitet. Slitsula av flexibel PU/nitril med stabiliserande gelänk för att motverka vridning av foten. Förstärkt tåparti.
 
Läst: Extra bred
Storlek: 39-47
Art nr: 13560-000
630530
Känga Puma Pamir High S3

PAMIR HIGH

Vattentät vinterkänga av oljad nubuck med både snörning och dragkedja. Pälsfodrad och med COA.TEX® membran. Tåhätta av komposit samt textilspik- skydd FAP. Formen på den anatomiska illäggssulan gör att den ger ett optimalt stöd för foten och håller den i rätt position. Sulan är också stötdämpande. Volume PLUS- extra vid läst. Slitstark sula av gummi med grovt mönster. Utformad för optimal stötdämpning och grepp även i leriga och våta förhållanden. Inslaget av EVER.FLEX i hälen är anpassad för att ge användaren bästa kontakt med marken i förhållande till dess vikt och steglängd. Sulan är värmebeständig upp till 300°C. Gummiförstärkt tåparti.

Läst: Bred

Storlek: 39-48

Skyddsklass: S3 WR CI HRO SRC

Art nr: 630530

81375-00L-
Känga Rotor Boa

ROTOR BOA

Vinterfodrad känga av läder i högsta kvalitet med BOA® snörning. Fodrad med äkta ull för att behålla värmen i kängan. Tåhätta av komposit och spikskydd av kevlar, vilket är superlätt och helt flexibelt. Utrustad med stabiliserande gelänk som skyddar foten mot snedvridning. Sula av 2-komponents PU med förstärkt tåparti för lång livslängd.

Läst: Bred

Storlek: 38-47

Skyddsklass: S3 CI SRC

Art nr: 81375-00L

89117-15L-
Känga Arctic Eldorado

ELDORADO ARCTIC

Vattentät vinterfodrad känga av läder i högsta kvalitet med snörning. Fodrad med äkta ull för att behålla värmen i kängan. Tåhätta av komposit och spikskydd av kevlar, vilket är superlätt och helt flexibelt. Utrustad med stabiliserande gelänk som skyddar foten mot snedvridning. Unik sula från VIBRAM® med ett avancerat system för att ge maximalt grepp på is och snö. Förstärkt tåparti för lång livslängd.

Läst: Bred

Storlek: 40-47

Skyddsklass: S3 HRO HI WR CI SRC

Art nr: 89117-15L

89128-23L-
Känga Arctic Terranova

TERRANOVA ARCTIC

Vattentät vinterfodrad känga av läder i högsta kvalitet med både snörning och dragkedja. Fodrad med PRIMALOFT® för bästa värmeisolering. Tåhätta av komposit och spikskydd av kevlar, vilket är superlätt och helt flexibelt. Utrustad med stabiliserande gelänk som skyddar foten mot snedvridning. Unik sula från VIBRAM® med ett avancerat system för att ge maximalt grepp på is och snö. Förstärkt tåparti för lång livslängd.

Läst: Bred

Storlek: 40-47

Skyddsklass: S3 HRO HI WR CI SRC

Art nr: 89128-23L

Start > SIKAB > Skor > Skyddskor > Vinterskor
Annonser
0 Produkter