Sök i resultat
Antal träffar 9
640890
Sko Puma Aviat
Sandal  med enastående design och komfort från PUMA®.
Ovandel av mjuk narvläder.  Fukttransporterande insida. Stålhätta samt textilspikskydd FAP.   Anatomisk illäggssula  som hjälper till att hålla foten sval och torr. Det mjuka PU materialet i illäggssulan ger utmärkt dämpning.Mellansula av speciell PU som innehåller mängder av små bubblor  som ger en optimal stötdämpning och mycket låg vikt. Slitsula av halksäker PU med inslag av advanced CELL  vilket ger utmärkt stötdämpning och stabilitet för foten.  Den säkerställer och utmärkt grepp både på torrt och vått underlag.
Storlek: 38-47
Skyddsklass: S1P ESD SRC
Art nr: 640890
NA012-000-
Sandal Persian SRC
PERSIAN
 
Persian är en lädersandal med insida av andasmaterial. Den är utrustad med komposithätta och ATP plate spikskydd vilket är superlätt och helt metallfritt. Greppsäker slitsula.
Läst: Extra bred
Storlek: 36-47
Art nr: NA012-000  
S1P   
78490-000-
Sandal Davenport

DAVENPORT

 

Snygg sandal av narvläder. Insida beklädd med andasmaterialet SANY-DRY, vilket andas och transporterar bort fukt.

Aluminium hätta och textilspikskydd ATP, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Detta gör skon mycket lätt och komfortabel. Iläggssulan Cofra-soft ger foten en skön komfort och absorberar och transporterar bort fukt från foten. Slitsula av PU/TPU. Mjuk PU för bästa stötdämpning och TPU för bra grepp och hög slitstyrka.

 

Läst: Bred

Storlek: 39-47

Art nr: 78490-000

13010-001-
Sandal Vithar
VITHAR
 
Superlätt sandal med allt som krävs för att få bästa möjliga komfort under hela arbetsdagen.
Skon är utrustad med extra bred hätta av komposit, framtagen för att ge bästa utrymme för tårna. Den är också utrustad med textilspikskydd APT, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Ovandel av läder.
Insida av antibakteriellt tyg för att motverka fotsvamp och dålig lukt. Anatomisk iläggssula som garanterar bästa stötdämpning.
Slitsula av PU med bästa grepp och stötdämpning.
Skyddsklass: S1P
Läst: Mycket bred, med rymligt tåparti
Storlek: 36-48
Art nr: 13010-001
81103-03-
Sandal Portorico
PORTORICO
 
Sportig sandal av finaste narvläder med tåhätta och spikskydd av komposit. Insida beklädd med andasmaterial. Sulan är av 2-komponents PU. Oljebeständig, antistatisk och stötdämpande.
Läst: Bred
Storlek: 38-47
Art nr: 81103-03
644300
Sandal Puma Neodyme green

NEODYME

Technics line från PUMA® kännetecknas av hög flexibilitet och mycket låg vikt. Denna Sandal har en ovandel av slitstark microfiber med inslag av mesh. Insida beklädd av textil med mikrokanalsystem som ger bästa andningsförmåga och fuktkontroll i skon. Tåhätta av glasfiber samt textilspikskydd. Anatomisk iläggssula som hjälper till att hålla foten sval och torr. Iläggssulan är framtagen för exklusiva sportskor och är tillverkad av gelfoam som återgår till dess ursprung. Sula FLEXMOTION är utvecklad enligt PUMA’s – Natural running concept. Den garanterar en unik flexibilitet och ger bästa möjliga grepp, särskilt på industrigolv. Slitsula av PU med ICELL i hälen- cellelement som garanterar bästa stötdämpning och stabilitet.

Läst: Normal

Storlek: 40-47

Skyddsklass: S1P ESD SRC

Art nr: 644300

78491-000-
Sandal Davenport Lime

DAVENPORT

Snygg sandal av narvläder. Insida beklädd med andasmaterialet SANY-DRY, vilket andas och transporterar bort fukt. Aluminium hätta och textilspikskydd APT, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Detta gör skon mycket lätt och komfortabel. Iläggssulan Cofra-soft ger foten en skön komfort och absorberar och transporterar bort fukt från foten. Slitsula av PU/TPU. Mjuk PU för bästa stötdämpning och TPU för bra grepp och hög slitstyrka.

Läst: Bred

Storlek: 39-47

Skyddsklass: S1P ESD SRC

Art nr: 78491-000

91355-00L-
Sandal Meneito

MENEITO

Sportig lätt sandal i innovativ design. Ovandel av Micro fiber med bra andasförmåga. Insida beklädd med andasmaterial som transporterar bort fukt. Tåhätta av aluminium och mjukt spikskydd. Halksäker slitsula av PU.

Läst: Bred

Storlek: 35-47

Skyddsklass: S1P ESD SRC

Art nr: 91355-00L

1GALLWS1000-
Sandal Gale S1P
GALE
 
Bekväm och mycket lätt skyddssandal av läder. Insida beklädd med andas material för att hålla en behaglig temperatur i skon under hela arbetsdagen.Sandalen är utrustad med tåhätta av komposit och textilspikskydd.
Halksäker slitsula av 2-komponents PU. Komfortabel illäggssula av PU/textil som ger foten skön komfort och absorberar och transporterar bort fukt från foten.
Läst: Bred
Storlek: 36-47
Art nr: 1GALLWS1000
Start > SIKAB > Skor > Skyddskor > Sandaler
Annonser
0 Produkter