Sök i resultat
Antal träffar 102
Visa per sida102040alla
Sida 1 av 11
1GZELWS1M03-
Sko Gravity Zero
GRAVITY ZERO
 
Ultralätt sportig skyddssko. Ovandel av textil med mycket bra andasfunktion.
Insida beklädd med andas material som ser till att det bibehålls en behaglig temperatur i skon under hela arbetsdagen.
Tåhätta av aluminium och spikskydd av Komposit.
Slitsula av EVA/Vibram gummi för en utmärkt komfort och med mycket bra grepp.
Läst: Normal
Storlek: 38-47
Art nr: 1GZELWS1M03
716107-
Sko Terra Pacer Orange
PACER ORANGE ESD
 
Exlusiv sportig skyddssko med enastående komfort och modern design.Ovandel av microfiber micromesh. Fukttransporterande insida behandlad med CLEANFEET®.Skon är utrustad med stabiliserande gelänk för att undvika snedvridning av foten. Mellansula av EVA som ger en utmärkt stötdämpning och slitsula av gummi för bästa grepp. Skon är utrustad med komposithätta och spikskydd av komposit. Iläggssula av EVA med CLEANFEET® för att undvika dålig lukt.
Läst: Bred
Storlek: 36-48
Art nr: 716107
716109-
Sko Pacer white
PACER WHITE ESD
 
Exlusiv sportig skyddssko med enastående komfort och modern design.Ovandel av microfiber micromesh. Fukttransporterande insida behandlad med CLEANFEET®.Skon är utrustad med stabiliserande gelänk för att undvika snedvridning av foten. Mellansula av EVA som ger en utmärkt stötdämpning och slitsula av gummi för bästa grepp. Skon är utrustad med komposithätta och spikskydd av komposit. Iläggssula av EVA med CLEANFEET® för att undvika dålig lukt.
Läst: Bred
Storlek: 36-48
Art nr: 716109
35070-004-
Sko Field
FIELD
 
Sneakers med aluminiumhätta och textilspikskydd. Perfect step sole- sulan som garanterat ger dig maximal komfort. Sulan är anpassad för att följa fotens naturliga rörelse och ger bästa möjliga Stötdämpning. Ovandel av narvläder. Anatomisk antibakteriell illäggsula som hämmar dålig lukt.
Läst: Bred
Storlek: 39-47
Art nr: 35070-004
35021-002-
Sko Free
FREE
 
Sneakers med aluminiumhätta och textilspikskydd. Perfect step sole- sulan som garanterat ger dig maximal komfort. Sulan är anpassad för att följa fotens naturliga rörelse och ger bästa möjliga Stötdämpning. Ovandel av canvas med utanpåliggande TPU hätta. Anatomisk antibakteriell illäggsula som hämmar dålig lukt.
Läst:Bred
Storlek: 36-47
Art nr: 35021-002
13021-000-
Sko Hodur
HODUR
 
Superlätt skyddssko med allt som krävs för att få bästa möjliga komfort under hela arbetsdagen. Skon är utrustad med extra bred hätta av komposit, framtagen för att ge bästa utrymme för tårna.
Den är också utrustad med textilspikskydd APT, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Ovandel av finaste läder. Insida av antibakteriellt tyg för att motverka fotsvamp och dålig lukt. Anatomisk iläggssula som garanterar bästa stötdämpning. Slitsula av PU med bästa grepp och stötdämpning.
Skyddsklass: S3
Läst: Mycket bred
Storlek: 39-47
Art nr: 13021-000
 

 
13000-000-
Sko Aegir
AEGIR
 
Superlätt skyddssko med allt som krävs för att få bästa möjliga komfort under hela arbetsdagen. Skon är utrustad med
extra bred hätta av komposit, framtagen för att ge bästa utrymme för tårna. Den är också utrustad med textilspikskydd
APT, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Ovandel av BREATEX och läder vilket ger en behaglig temperatur i skon.
Insida av antibakteriellt tyg för att motverka fotsvamp och dålig lukt. Anatomisk iläggssula som garanterar bästa
stötdämpning. Slitsula av PU med bästa grepp och stötdämpning
Skyddsklass: S1P
Läst: Extra bred, med rymligt tåparti
Storlek: 36-47
Art nr: 13000-000
13020-000-
Sko Megrez
MEGREZ
 
Superlätt skyddsko med allt som krävs för att få bästa möjliga komfort under hela arbetsdagen. Skon är utrustad med extra bred hätta av komposit, framtagen för att ge bästa utrymme för tårna. Den är också utrustad med textilspikskydd APT, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Ovandel i mocka med inslag av BREATEX, vilket ger en behaglig temperatur i skon. Insidan av antibakteriellt tyg för att motverka fotsvamp och dålig lukt. Anatomisk iläggssula som garanterar bästa stötdämpning. Slitsula av PU med bästa grepp och stötdämpning.
Skyddklass: S1P
Läst: Extra bred, med rymligt tåparti.
Storlek: 39-47
Art nr: 13020-000
78450-002-
Sko Petri
PETRI
 
Snygg sportsko av BREATEX ett material med mycket god andasfunktion vilket ger en behaglig temperatur i skon.
Insida beklädd med andasmaterialet SANY-DRY, vilket andas och transporterar bort fukt. Aluminium hätta och textilspikskydd ATP, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Detta gör skon mycket lätt och komfortabel. Iläggssulan Cofra-soft ger foten en skön komfort och absorberar och transporterar bort fukt från foten. Slitsula av PU/TPU. Mjuk PU för bästa stötdämpning och TPU för bra grepp och hög slitstyrka.
Läst:Bred
Storlek: 36-47
Art nr: 78450-002
78500-002-
Sko Zatopek
ZATOPEK
 
Snygg sportsko av läder. Insida beklädd med andasmaterialet SANY-DRY, vilket andas och transporterar bort fukt.
Aluminium hätta och textilspikskydd APT, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Detta gör skon mycket lätt och komfortabel. Iläggssulan Cofra-Soft ger foten en skön komfort och absorberar och transporterar bort fukt från foten. Slitsula av PU/TPU.  Mjuk PU för bästa stötdämpning och TPU för bra grepp och hög slitstyrka.
Läst: Bred
Storlekar: 39-47
Art nr: 78500-002
Sida 1 av 11
Start > SIKAB > Skor > Skyddskor > Lågskor
Annonser
0 Produkter