Sök i resultat
Antal träffar 36
Visa per sida1020alla
Sida 1 av 4
78500-010-
Sko Dam Alice
ALICE
 
Snygg sportsko av nubuck. Insida beklädd med andasmaterialet SANY-DRY, vilket andas och transporterar bort fukt. Aluminiumhätta och textilspikskydd APT, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Detta gör skon mycket lätt och komfortabel. Iläggssulan Cofra-Soft ger foten en skön komfort och absorberar och transporterar bort fukt från foten. Slitsula av PU/TPU. Mjuk PU för bästa stötdämpning och TPU för bra grepp och hög slitstyrka.
Läst:Dam
Storlek: 36-41
Art nr: 78500-010
34910-001-
Sko dam Sophie
SOPHIE
 
Skon är utformad med tanke på kvinnor. Ovandel av läder och insida beklädd med andasmaterialet SANY-DRY, vilket andas och transporterar bort fukt. Stålhätta och textilspikskydd APT, vilket är superlätt och mycket flexibelt. Anatomisk iläggssula SOFT-BED håller foten fräsch och torr och har en extremt bra stötdämpning. Sulan har överlägsen följsamhet till olika ytor och är nötnings, bränsle och oljeresistent. Designen på sulan ökar komforten när du står och går.
Läst:Dam
Storlek: 35-40
Art nr: 34910-001
84040-000-
Sandal Dam Edwige
EDWIGE
 
Sandal som är utformad med tanke på kvinnor. Ovandel av läder med stålhätta. Insida beklädd med läder. Justerbart kardborrefäste. Iläggssula av läder med extra stötdämpning i hälen. Sulan har en överlägsen följsamhet till olika ytor och är nötnings, bränsle och oljeresistent. Designen på sulan ökar komforten när du står ioch går.
Läst:Dam
Storlek: 35-40
Art nr: 84040-000
 
35043-001-
Känga Point
POINT
 
Damsneakers med aluminiumhätta och textilspikskydd. Perfect step sole- sulan som garanterat ger dig maximal komfort. Sulan är anpassad för att följa fotens naturliga rörelse och ger bästa möjliga stötdämpning. Ovandel av mocka. Anatomisk antibakteriell illäggsula som hämmar dålig lukt.
Läst: Dam  
Storlek: 36-40
Art nr: 35043-001
642830
Sko Puma Dam Spring
MISS SPRING S1
 
Sportig damsandal med enastående design och komfort från PUMA®.
Ovandel av nubuck med kardborreknäppning. Fukttransporterande insida. Stålhätta. Anatomisk illäggssula med struktur som hjälper till att hålla foten sval och torr. Skon är utrustad med stabiliserande gelänk av TPU för att ge dig bättre stöd och stabilitet samt att undvika snedvridning av foten.  Mellansula av ultralätt EVA injicerad med tusentals små bubblor för en optimal stötdämpning.  Sulan är utrustad med IQ.CELL i hälen.  Det är en gel pad som absorberar stötar och returnerar det som omedelbar energi.  Slitsula av gummi hämtad från Puma's senaste - running technology.
Sulas profil med sina diagonala spår garanterar en perfekt flexibilitet och en säker kontakt med marken.  Sulan är värmebeständig till 300°C.
Storlek: 35-40
Skyddsklass: S1 ESD HRO SRC
Art nr: 642830
642870
Sko Puma Dam Fuse motion red
MISS FUSE MOTION RED
 
Sportig skyddssko med enastående design och komfort från PUMA®.
Ovandel av FUSE.TEC ®- Innovativa material för att kombinera en överlägsen komfort med bästa prestanda. Fukttransporterande insida. Stålhätta. Anatomisk illäggssula med struktur som hjälper till att hålla foten sval och torr. Skon är utrustad med stabiliserande gelänk av TPU för att ge dig bättre stöd och stabilitet samt att undvika snedvridning av foten.  Mellansula av ultralätt EVA injicerad med tusentals små bubblor för en optimal stötdämpning.  Sulan är utrustad med IQ.CELL i hälen.
Det är en gel pad som absorberar stötar och returnerar det som omedelbar energi.
Slitsula av gummi hämtad från Puma's senaste - running technology.
Sulas profil med sina diagonala spår garanterar en perfekt flexibilitet och en säker kontakt med marken. Sulan är värmebeständig till 300°C.
Storlek: 35-40
Skyddsklass: S1 HRO SRC
Art nr: 642870
642880
Sko Puma Dam Stepper

MISS STEPPER

Sportig skyddssko med enastående design och komfort från PUMA®. Ovandel av läder med förstärkt tåparti. Stålhätta. Fukttransporterande insida. Anatomisk illäggssula med struktur som hjälper till att hålla foten sval och torr. Skon är utrustad med stabiliserande gelänk av TPU för att ge dig bättre stöd och stabilitet samt att undvika snedvridning av foten. Mellansula av ultralätt EVA injicerad med tusentals små bubblor för en optimal stötdämpning. Sulan är utrustad med IQ.CELL i hälen. Det är en gel pad som absorberar stötar och returnerar det som omedelbar energi. Slitsula av gummi hämtad från Puma’s senaste – running technology. Sulas profil med sina diagonala spår garanterar en perfekt flexibilitet och en säker kontakt med marken. Sulan är värmebeständig till 300°C.

Läst: Dam

Storlek: 35-40

Skyddsklass: S2 HRO SRC

Art nr: 642880

644100
Sko Puma Dam Fuse green
MISS FUSE GREEN
 
Technics line från PUMA®  kännetecknas av  hög flexibilitet och mycket låg vikt.
Denna damsko har en ovandel av slitstark microfiber samt flera lager mesh för bästa andasförmåga. Insida beklädd av textil med mikrokanalsystem som ger bästa andningsförmåga och fuktkontroll i skon.  Tåhätta av komposit samt textilspikskydd FAP.  Anatomisk illäggssula  som hjälper till att hålla foten sval och torr.  Iläggssulan är framtagen för exklusiva sportskor och är illverkad av gel foam som återgår till dess ursprung.  Sula FLEXMOTION är utvecklad enligt PUMA's - natural running concept. Den garanterar en unik flexibilitet och ger bästa möjliga grepp, särskilt på industrigolv. Slitsula av PU med  iCELL i hälen - cellelement som garanterar bästa stötdämpning och stabilitet.
Storlek: 36-40
Skyddsklass: S1P ESD SRC
Art nr: 644100
 
642900
Sko Puma Celerty dam blå
CELERITY KNIT BLUE DAM
 
Sportig skyddssko med enastående design och komfort från PUMA®.
Ovandel av SAFETY KNIT. Den unika ultraflexibla textilen som formar sig efter foten likt en strumpa.
Fukttransporterande insida. Stålhätta. Anatomisk illäggssula med struktur som hjälper till att hålla foten sval och torr.
Skon är utrustad med stabiliserande gelänk av TPU för att ge dig bättre stöd och stabilitet samt att undvika snedvridning av foten. Mellansula av ultralätt EVA injicerad med tusentals små bubblor för en optimal stötdämpning.
Sulan är utrustad med IQ.CELL i hälen. Det är en gel pad som absorberar stötar och returnerar det som omedelbar energi.
Slitsula av gummi hämtad från Puma’s senaste running technology. Sulans profil med sina diagonala spår garanterar en perfekt flexibilitet och en säker kontakt med marken. Sulan är värmebeständig till 300°C.
Storlek: 35-41
Skyddsklass: S1P HRO SRC
Art nr: 642900
642910
Sko Puma Celerty Knit Pink dam

CELERITY KNIT PINK DAM

Sportig skyddssko med enastående design och komfort från PUMA®. Ovandel av SAFETY KNIT. Den unika ultraflexibla textilen som formar sig efter foten likt en strumpa. Fukttransporterande insida. Stål-hätta. Anatomisk illäggssula med struktur som hjälper till att hålla foten sval och torr. Skon är utrustad med stabiliserande gelänk av TPU för att ge dig bättre stöd och stabilitet samt att undvika snedvridning av foten. Mellansula av ultralätt EVA injicerad med tusentals små bubblor för en optimal stötdämpning. Sulan är utrustad med IQ.CELL i hälen. Det är en gel pad som absorberar stötar och returnerar det som omedelbar energi. Slitsula av gummi hämtad från Puma’s senaste running technology. Sulans profil med sina diagonala spår garanterar en perfekt flexibilitet och en säker kontakt med marken. Sulan är värmebeständig till 300°C.

Läst: Dam

Storlek: 35-40

Skyddsklass: S1 HRO SRC

Art nr: 642910

Sida 1 av 4
Start > SIKAB > Skor > Skyddskor > Damskor
Annonser
0 Produkter